Bentsoehapottomia herkkuja

sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Poronkäristys (4-6 annosta)

2 pkt (á 240 g) poronkäristyslihaa
1 iso sipuli pilkottuna
200 g porkkanaa viipaleina
1 rkl voita
vettä
suolaa maun mukaan

Ruskista käristys rasvassa, lisää sipuli ja porkkana. Kuullota hetki, lisää sitten hieman vettä ja suolaa. Anna hautua kannen alla puolisen tuntia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile perunamuusin kanssa.
Lähettänyt Sari klo 11:54
Tunnisteet: liharuuat
Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Hakemisto

  • elintarvikkeet ja bentsoehappo
  • herkut
  • jälkiruokia
  • kalaruuat
  • kana- ja kalkkunaruuat
  • liharuuat
  • makeat leivonnaiset
  • perinneruuat
  • suolaiset leivonnaiset
  • testaamattomat
  • yleinen

Blogiarkisto

  • ▼  2008 (32)
    • ►  marraskuuta (2)
    • ►  heinäkuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (1)
    • ►  maaliskuuta (7)
    • ▼  helmikuuta (17)
      • Herkulliset porkkanapiiraat
      • Lemon curd eli sitruunatahna
      • Nopeat rahkapullat
      • Ananaspitkot
      • Purjo-perunakeitto
      • Testaamattomat reseptit
      • Poronkäristys (4-6 annosta)
      • Raikas raparperikakku (n. 12 annosta)
      • Suklaavanukkaat (6 annosta)
      • Kinkku-pastavuoka (4-5 annosta)
      • Pienet kinkkupiiraat (12 kpl)
      • Perunarieskat (3 isoa tai 12 pientä)
      • Appelsiinikalkkuna (4-5 annosta)
      • Porkkanasämpylät (n. 24 kpl)
      • Appelsiinipullat (35-40 kpl)
      • Marenkileivokset (12 kpl)
      • Blogi perustettu
Teema: Picture Window. Teeman kuvien tekijä: linearcurves. Sisällön tarjoaa Blogger.