Maitotuotteet:
- maito 0,45
- maustamaton jogurtti 1,67
- Gouda-juusto 1,96
- rasvaton raejuusto 11,9
- fetan tyyppinen tuorejuusto 7,23
- nektariini 1,36
- punaiset viinirypäleet <0,03
- vadelmat 18,9
- mustikat (ehkäpä pensasmustikkaa?) <0,03
- jauhettu kaneli 10,4
- kivettömät luumut <0,05
- parsakaali 6,27
- paprika 0,45
- pekaanipähkinät <0,11
- sokeri 0,39
- appelsiini/mandariini 0,5-2,3
Tutkimuksessa myös huomautetaan, että tutkimustulokset koskevat eteläafrikkalaisia elintarvikkeita, ja pitoisuudet voivat vaihdella lajikkeista ja kasvuolosuhteista riippuen eri puolilla maailmaa.
Artikkelin lopussa on vielä erään allergialääkärin kommentti, että kovin yliherkillä ihmisillä bentsoehapon saanti tulee olla lähellä nollaa, jotta vältyttäisiin allergisilta reaktioilta. Hän käyttää esimerkkinä kanelia, jota mausteena käytetään todella pieniä määriä, mutta sen sisältämä bentsoehappomäärä riittää aiheuttamaan allergisen reaktion.