Alla ruotsalaisen Allergimat-sivuston listausta bentsoehapon luontaisesta esiintymisestä (suluissa määritettyjä pitoisuuksia). Lähteenä on käytetty Ruotsin Kansanterveyslaitoksen Allergiatietopakettia.
Korkea pitoisuus, > 100 mg/kg
- lakka (600-900)
- puolukka (700-2000)
- karpalo (jopa 700)
- appelsiini (20)*
- kuivattu aprikoosi (25-30)
- greippi (25-30)
- vadelma (25)
- kefiiri (20-25)
- viili (20-25)
- maustamaton (kevyt)jogurtti (20-25)
- hedelmäjogurtti (80-100)
- makeakirsikka (3)
- morelli- ja kuulaskirsikat (3-8)
- mustikka (10-17)
- klementiini (<5)
- juolukka (6)
- luumu (6)
- oratuomi (7)
- metsämansikka (2)
- kantarelli l. keltavahvero (2)
- raejuusto (5)
- maito (<2)
- kermaviili (18)
- piimä (12)
- vuohenjuusto, feta (15)
- (ruotsalainen) hunaja (korkein mitattu pitoisuus 12)
- banaani
- kukkakaali
- karviainen
- porkkana
- camembert-juusto
- mustaviinimarja
- tomaatti
- tee (valmistettu)
- omena*
- kurkku
- vermutti
- karhunvadelma
- paprika
- viski
- raparperi
- valkokaali
- vesimeloni
- vihreät herneet
- mansikka
- peruna
- punaviinimarja
- vihreät viinirypäleet